Most a DLC-kalózkodást akarja letörni a Denuvo

2022. július 03.
35.9541
marco profilja, adatai
marco
Az új Denuvo DRM technológia hamarosan megjelenik, és a leginkább idegegesítő szolgáltatás fejlesztői azt ígérik,, hogy végleg felszámolják a DLC-kalózkodást és a DLC-lopásokat, ezzel védve a játékfejlesztőket a sok gonosz torrentező bűnözőtől.
 

Bár a Denuvo technológia amióta csak létezik, óriási problémáktól hemzseg, hiszen konkrétan számtalan esetben játszhatatlanná tesz játékokat a legális vásárlók számára, a játékfejlesztő stúdiók egy része mégis örömmel használja, hiszen abban a hamis ábrándban ringathatják magukat ezáltal, hogy megvédik produktumokat a kalózkodástól.

Nyilván ez nem így van, de Reinhard Blaukovitsch, a Denuvo ügyvezető igazgatója sajtóközleményében kiemelte, hogy most már egy kézben lesz nem csak az alapjátékok de a kiegészítők védelme is az új API-nak köszönhetően, hiszen mindent egybe gyúrtak a rendszeren belül. Bár a sajtóanyag nem említi külön, de számíthatunk például a Segára, vagy épp a Capcomra, akik alkalmazni fogják.

És számíthatunk rá, hogy továbbra is csak probléma forrás lesz, most már a DLC-k esetében is...
5 hozzászólás

muki

1 hónapja, 1 hete és 5 napja

És a sok idióta játékkiadó meg tapsikol örömében.

válasz erre

VaPe

1 hónapja, 1 hete és 5 napja

Én nem torrentezek alapból, de volt pár játék, amin Denuvo volt, megvettem, és rommá szopatott, játszhatatlanná tette. Azt bizony le kellett szednem máshonnan, pedig fizettem érte! Azóta mikor meglátom hogy Denuvo van valamin, már nem is tervezem a megvásárlását, nem fogom magam rommá szopatni.

Konkrétan ők segítik elő a torrentezést...

válasz erre

nurbanu

1 hónapja, 1 hete és 5 napja

Jaj nehogy már, olyan jó volt eddig megvettem az alapjátékot a dlc meg hackeltem és simán végigjátszottam, pl.: ACValhalla, Far Cry 6, Maneater, Settlers7, stb már ennyi öröme se legyen az embernek

válasz erre

fighterlaci

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Nevetséges ez a cucc. Rádásul maximum heteket nyernek vele, mindig feltörik.

válasz erre

zender

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Ez a lehető leg****abb rendszer ami a témában valaha készült..

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt