Miyamoto szerint legalább három évig készült a The Legend of Zelda: Skyward Sword

2011. november 17.
1.9751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A héten végre célegyenesbe ér az év, ha nem az évtized legjobban várt The Legend of Zelda videojátéka, avagy a Skyward Sword, amelyről a nagy hajrában maga Shigeru Miyamoto nyilatkozott érdekességeket, méghozzá a projekt fejlesztésével kapcsolatban.

Állítása szerint ugyanis az első lépéseket már öt évvel ezelőtt megtették a legújabb Zelda epizód elkészülésének érdekében, de az első két évben konkrét programozási munkálatok nem történtek.

Éppen ezért egy három éves ciklust lehetne megnevezni a Skyward Sword fejlesztési idejének, ami nem nevezhető túl soknak, ha viszont megtudjuk, hogy ebben a három esztendőben több, mint 100 fejlesztő dolgozott éjt-nappallá téve a projekten, akkor derék mennyiségről beszélhetünk. A megdöbbentő információk mellett azt se feledjük el, hogy a játék, kizárólag a Nintendo Wii konzoljára még ezen a héten - Európában várhatóan holnap - kerül a boltok polcaira, amit Shigeru Miyamoto szerint nem kizárt, hogy csakhamar egy folytatás követ majd, hiszen mindenki azt duruzsolja a fülükbe, hogy gyerünk srácok, csináljátok!
1 hozzászólás

Vendég

13 éve, 5 hónapja és 26 napja

Nem semmimeglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja