Advertisement

Mindössze két hónappal a felvásárlás után bezárja a Square Enix Montrealt az Embracer Group

2022. november 02.
35.4281
Maniac profilja, adatai
Maniac
Túlzás nélkül egy életre megutáltatja magát most a játékosokkal az Embracer Group csapata, akik mindössze két hónappal ezelőtt mintegy 300 millió dollárért felvásárolták a Square Enix valamennyi nyugati stúdióját.
 

Hozzájuk került a Crystal Dynamics, az Eidos Montreal, de a Square Enix Montreal is, méghozzá olyan projektekkel, mint a Deus Ex, a Thief, a Legacy of Kain és a Tomb Raider, azonban a Bloomberg jelentése szerint alig két hónappal a bekebelezés után a befektetői csoport most bezárja a Square Enix Montralt.

A Hitman Go, a Lara Croft Go és a Deus Ex Go fejlesztői éppen a közelmúltban hagyták el régi nevüket és kezdték el Onomaként hívni magukat, azonban a jövőben nem számolhatunk velük, méghozzá a mobilos érintettség miatt, hiszen az Embracer Group a jövőben csak PC-s és konzolos fejlesztésekkel szeretne foglalkozni.

Az indok logikátlan, hiszen a csapatnak ebben is volt érdekeltsége, az elméleti tudásról nem is beszélve - erre utal, hogy az Onoma néhány munkatársa az Eidos Montrealban folytatja a munkát.
3 hozzászólás

Patrik94

3 hónapja, 1 napja

Sosem értettem ezeket a szándékos bedöntéseket...

válasz erre

VaPe

3 hónapja, 1 napja

Az kemény, pedig nem volt olcsó.

válasz erre

zender

3 hónapja, 1 napja

Biztos megvan az oka, kellenek az emberek máshova.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaPatrik94 profilja