Méretes patch jött a Baldur's Gate 3-hoz

2023. november 30.
18.7491
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Baldur's Gate 3 hamarabb megáldott bennünket az eddigi legnagyobb frissítéssel, az ötödik patch hatalmas, 30 GB helyet foglal és a hibák javítása mellett egy teljesen új epilógussal és friss játékmódokkal találkozhatunk.

A Larian szerint az epilógus "egy teljesen új rész a játék végén, a Netherbrain legyőzése után, amelynek célja, hogy jól megérdemelt lezárást nyújtson a szövetségeseiddel". A patch két vadonatúj játékmódot is hoz, köztük egy egyéni játékmódot, ami a Divinityből lehet ismerős, a Larian régebbi RPG-jéből.

Például kiválaszthatjuk, hogy elrejtjük az ellenséges HP-t a harc során, hogy egy kicsit nehezebb legyen, vagy ha még nagyobb kihívást keresünk, ott az új Honor mód. Ebben az ellenségek is új akciókat hajthatnak végre, beleértve a bossokat is, sőt, ha egyszer meghalunk, akkor vége, akárcsak a WoW Hardcoreban.

Az 5. patch egy vadonatúj harcot hoz Ramazith tornyában, amely akkor indul, ha eláruljuk Nightsongot. A csaták közepén bekövetkező teljesítménycsökkenés miatt sem kell aggódnunk a jövőben a csapat szerint, javították. Kiemelendő még a továbbfejlesztett leltárrendszer, ezáltal kezelhetjük a társak leltárát, ha nincsenek éppen az aktuális kiválasztásban.

2 hozzászólás

Patrik94

3 hónapja,

Uhh, a játékok sincsenek ekkorák szokszor. röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

3 hónapja,

30Gb patch? meglepett smiley Akkor volt gond rendesen! röhögő smiley

válasz erre
Baldur's Gate 3
20.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaiPet profiljaManiac profilja