Megmutatta magát mozgásban a F1 23, júniusban már érkezik is

2023.05.04. 08:00
5.2241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Codemasters előhozakodott végre a F1 23 első hivatalos kedvcsinálójával, aminek köszönhetően gyakorlatilag mindent megtudtunk a száguldó cirkusz érkező legújabb kivetüléséről, sőt még a megjelenési dátumról is lehullt a lepel.

Kiderült ugyanis, hogy a tervek szerint június 16-án szerezhetjük be a játékot PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re is, melyben több újítás is várható, így például bekerül a Las Vegas Street Circuit, valamint a Losail International Circuit pálya, visszatérnek a piros zászlók, de az előző részből kimaradt Braking Point játékmód is visszatér.

Sőt, a F1 23-ban újra lesz sztori mód, amiben Aiden Jackon és Devon Butler kapták a főszerepet, amibe egy érdekes és izgalmas családi drámát is beleszőttek a készítők, ha tehát a céltalan körözgetés mellett szeretjük a szappanoperát, akkor ezt az igényünket is kielégíti majd a játék.

Nézd nagyban ezt a videót!F1 23 első hivatalos kedvcsinálójával, aminek köszönhetően gyakorlatilag mindent megtudtunk a száguldó cirkusz érkező legújabb kivetüléséről, sőt még a megjelenési dátumról is lehullt a lepel.'>
3 hozzászólás

VaPe

1 éve, 2 hónapja és 25 napja

Szépen felfejlődött! mosolygó smiley

válasz erre

Patrik94

1 éve, 2 hónapja és 25 napja

Be****ás de frankón várom! mosolygó smiley

válasz erre

Moby Dick

1 éve, 2 hónapja és 25 napja

Itt kell a story Mód, jó hogy vissza kerül. Bár elég vicces a csaj benne röhögő smiley

válasz erre
F1 23
26.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja