Megmutatta magát mozgás közben az izometrikus Alien-játék, az Aliens: Dark Descent

2022. szeptember 12.
26.2201
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
A Tindalos Interactive és a Focus Entertainment közös fejlesztésű izometrikus stratégiai játéka, az Aliens: Dark Descent végre megmutatta magát mozgás közben is, a legutóbbi Disney & Marvel Games Showcase eseményen kaptunk egy kis ízelítőt a játékból.

Az Alienes program egy masszív single-player élménynek ígérkezik, a csapatalapú lövöldében egy tengerészgyalogosokból álló osztagot kell majd irányítanunk, a sztori folyamán a xenomorfok invázióját kell majd visszavernünk.

Fegyverek és eszközök széles választéka áll majd a rendelkezésünkre, madártávlatból nézhetjük majd az egyszerre intenzív és taktikus harcokat. A játék a klausztrofób horror helyett inkább a második Alien film, A bolygó neve: Halált fogja hangulatában megidézni.

Változatos küldetések során kell majd boldogulnunk, lesznek olyanok, amiken 20 perc alatt átrohanunk, és persze olyan missziók is, amik egy órát is igénybe vesznek majd. Az Aliens: Dark Descent valamikor jövőre érkezik majd PC, PS4, PS5, Xbox One és Xbox Series X/S platformokra, Alien fanoknak szerintünk kötelező vétel lesz.

A rövidke videót itt nézhetitek meg, 9:40-nél kezdődik az Aliens: Dark Descent előzetese, azért mi egy külön videóban beraktuk nektek a rövid gameplay-t is:
2 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 1 hónapja és 18 napja

Hú ez nekem magyon bejön!!!

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 1 hónapja és 19 napja

Én már most imádom!

válasz erre
Aliens: Dark Descent
14.350 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt