Megmutatta magát mozgás közben a Sherlock Holmes: The Awakened remake

2022. augusztus 04.
5.1761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
A Frogwares csapata egy hangulatos előzetest adott ki a korábbi Sherlock Holmes játékuk újrakevert változatához, a Sherlock Holmes: The Awakened címre hallgató nyomozós kalandhoz, amiben a megjelenési dátumról is lehullt végre a lepel.

Az 1884-ben játszódó Sherlock Holmes epizódban ifjú detektívünk különféle eltűnések után nyomoz, a szálak pedig elvezetik őt a sötét és baljós Cthulhu szektához. A Sherlock Holmes: The Awakened nem csak a Lovecraft crossover miatt érdekes, a történet során arra is választ kapunk majd, hogyan vált Sherlockból és Watsonból a világhírű nyomozó páros.

A 2008-as epizód Unreal Engine 4 grafikus motor alatt újul majd meg, az eredeti grafikát és az animációkat teljesen átdolgozzák, újraalkotják a készítők, továbbá a játékmenetben is lesznek változtatások, rengeteg új mechnikával fogják kibővíteni azt.

Érdekesség, hogy az eredeti történet is bővülni fog további epizódokkal, mellékküldetésekkel az újrakevert epizódban, a nyomozás során változatos helyszíneket, többek között a Baker Street-i vagányokat és a veszedelmekkel teli louisianai mocsarakat is be fogjuk járni.

A Sherlock Holmes: The Awakened PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switch-re fog érkezni 2023-ban, a Kickstarter kampány pedig hivatalosan is elindult a játékhoz, szóval bárki beszállhat a projekt támogatásába.

Nézd nagyban ezt a videót!



Sherlock Holmes: The Awakened címre hallgató nyomozós kalandhoz, amiben a megjelenési dátumról is lehullt végre a lepel.'>
5 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 10 hónapja és 6 napja

Hát nem tudom... Még így is vannak plasztik fejek...

válasz erre

Patrik94

1 éve, 10 hónapja és 7 napja

Komoly lesz, UE5 kegyetlen sokat dob.

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 10 hónapja és 7 napja

Jó lesz újra tolni, kíváncsian várom!

válasz erre

Mikee

1 éve, 10 hónapja és 7 napja

Mordorer írta:
Gondoltam hogy 2023 lesz ez.
Sajnos ez várható volt. szomorú smiley

válasz erre

Mordorer

1 éve, 10 hónapja és 7 napja

Gondoltam hogy 2023 lesz ez.

válasz erre
Sherlock Holmes: The Awakened
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaKisember001 profiljamarco profilja