Megmutatta magát mozgás közben a Deadrop, Dr Disrespect lövöldözős játéka

2022. július 31.
29.8811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
A népszerű videojáték-streamer, Dr Disrespect készülőben lévő FPS játékáról még nem tudunk sok mindent, most viszont egy rövidke videóban megnézhetjük, hogyan is fog kinézni a Deadrop névre hallgató multiplayer shooter.

Dr Disrespect számára korántsem ismeretlen a játékfejlesztő terep, hiszen korábban a Sledgehammer Games közösségi menedzsereként tevékenykedett, valamint a Call of Duty: Advanced Warfare Level dizájnereként különféle többjátékos térképek létrehozásában segédkezett.

A játékfejlesztő stúdiójában, a Midnight Society-ben olyan nevek tűnnek fel, mint Darren Bacon (Halo Infinite, Halo 5, Destiny), Jim Gray (Call of Duty: Advanced Warfare) és Alex Fennell (Halo Infinte, The Elder Scrolls: Online).

A stúdió első játéka egy igencsak érdekes felütéssel indít: 2020 egy alternatív verziójában járunk, 40 évvel a globális klímaháború után, amikor is a légszennyezettség és a népességrobbanás az egekben. A megmaradt városok amolyan önálló államokként a sztratoszférából nyerik ki a különféle szennyező anyagokat, amiből űrszemetet (sicc!) állítanak elő, ami a játék nyersanyaga.

Az erőforrásokért persze különféle frakciók versengenek: az egyik ilyen a Skins, a másik a Syns, de vannak a Cleanerek, akik üzemeltetik ezeket a létesítményeket. A játékmenet lényege az lesz, hogy betörjünk ezekbe az épületekbe és minél több cuccot markoljunk fel, miközben más játékosok és különböző gépi ellenfelek vadásznak majd ránk.

A Deadrop egy masszív PVP-orientált címnek ígérkezik, amiben nagy szerepet kap majd a vertikális mozgás és a rombolható környezet, köszönhetően az Unreal Engine 5 grafikus motornak.

A játék közösségi finanszírozással készül, a támogatók hathetente kapnak majd dedikáltan új infókat a játékról, emellett egy egyedi karakter is jár nekik a támogatásukért cserébe, ami a játékbeli avatarként funkcionál majd.

Jelenleg csak ez a rövidke gameplay anyag áll a rendelkezésünkre, további infókért érdemes ellátogatni a játék hivatalos oldalára.

6 hozzászólás

fighterlaci

1 éve, 10 hónapja és 10 napja

Hát nem lesz egy grafikai csoda.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 10 hónapja és 10 napja

Elmegy. Semmi extra. De mivel imádom az FPS-t, várom...

válasz erre

Moby Dick

1 éve, 10 hónapja és 10 napja

Azért nem olyan rossz.

válasz erre

muki

1 éve, 10 hónapja és 11 napja

Hát ez elég gyenge.

válasz erre

Mikee

1 éve, 10 hónapja és 11 napja

VaPe írta:
Sosem hallottam a csávóról, a játék is elég középszerűnek tűnik, de persze ez semmit nem jelent.
Igazából így elsőre nekem sem tűnik semmi egetrengetőnek, de persze még jöhetnek meglepetések.

válasz erre

VaPe

1 éve, 10 hónapja és 11 napja

Sosem hallottam a csávóról, a játék is elég középszerűnek tűnik, de persze ez semmit nem jelent.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaGargameth profiljaKisember001 profilja