Megmutatta magát ismét mozgás közben a dinós lövölde, az Exoprimal

2022. szeptember 17.
4.6671
Mikee profilja, adatai
Mikee
A Capcom kooperatív, különféle dinókat és exoskeleton páncélokat felvonultató programja ismét hallatott magáról, a friss előzetesben pedig a játék sztorijába és a különféle játékmechanikákba nézhettünk bele mélyebben.
 

A Tokyo Game Show során az Exoprimal is kapott egy vadiúj kedvcsinálót, a sztori mellett pedig a különféle játékmechanikákból és az új dinókból is mutattak egy kis ízelítőt a készítők. Kapásból láttunk vadiúj dinoszauruszokat, bemutatkozott a savas mérget köpő Dilophosaurus és a Carnotaurus, aki faltörő kosként rohan majd nekünk és öklel fel minket.

Természetesen mi sem leszünk védtelenek a játékban, egy rakat Exoruha közül választhatunk majd. A Skywave egy támogató típus, amely képes repülni, gyógyítani, emellett lassítja az ellenfeleket. A szamurájos ihletésű modell, a Murasame pedig a katanájával, a Kiri-Ichimonjival fogja felaprítani a rakoncátlan őshüllőket.

A páncéljainkat szabadon átalakíthatjuk, testreszabhatjuk majd a különféle kiegészítőkkel, az exoruhákat természetesen szabadon kidekorálhatjuk majd. A sztori is tartogat nem várt meglepetéseket, a rejtélyes Bikitoa szigeten keressük majd a válaszokat a dinók megjelenésére. Az Exoprimal PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series és PC-s platformokra érkezik majd 2023-ban.

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

VaPe

2 hete és 1 napja

Engem továbbra sem ránt be, unalmas ezredik ilyen.

válasz erre

Patrik94

2 hete és 1 napja

Komoly zúzda lesz ez is!

válasz erre

fighterlaci

2 hete és 2 napja

Nagyon kemény!

válasz erre

Ronalddo

2 hete és 2 napja

Rohadt hangulatos bakker!

válasz erre

Gólem

2 hete és 2 napja

Ez nem nagyon bejövő.

válasz erre
Exoprimal
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaKisember001 profilja