Advertisement

Megjelent a Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr új DLC-je

2022. november 29.
4.7951
Botyi profilja, adatai
Botyi
A rajongók régóta remélték, most a Warhammer 40K: Inquisitor - Martyr kiadta legújabb DLC-jét, a Sororitast, amely egy új osztályt hoz új fegyverekkel és eszközökkel, hogy felrázza a játékmenetet.
 

A játék az eredeti megjelenése óta meglehetősen sokat fejlődött, jelentős frissítések és DLC-k érkeztek, amelyek számos módon továbbfejlesztették és bővítették a játékot. Rengeteg különböző fegyverrel és meglepően mély karakterépítő rendszerrel a Warhammer 40K: Inquisitor nagy szabadságot kínál a felhasználóknak.

A Warhammer 40K: Inquisitor - Martyr Sororitas DLC-je tovább mélyítette a játékmenetet egy teljesen új osztálynak köszönhetően, amely saját egyedi eszközökkel, erőforrásokkal és fegyverekkel rendelkezik. A nővér egyedülálló modulja passzív előnyökhöz juttatja a közelében állókat és rengeteg halálos módszer áll a rendelkezésére, hogy a birodalomért harcoljon.

A DLC egy olyan frissítést is kapott, amely számos hibát javít és felkészíti a játékot a következő szezonális tartalomra. A Warhammer 40K-rajongók sok izgalomra számíthatnak a Sororitas DLC-nek köszönhetően, amelyet a Warhammer 40K: Darktide november 30-i megjelenése követ és a játékosok várhatják a Warhammer 40K: Rogue Trader PC-re való megjelenését is valamikor 2023-ban.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Moby Dick

2 hónapja, 1 hete

Nagyon adja.

válasz erre

Mordorer

2 hónapja, 1 hete

Ez az egyik legjobb WH40K játék szerintem.

válasz erre
Warhammer 40K: Inquisitor - Martyr
14.790 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

iPet profiljamarco profiljaManiac profiljaKisember001 profilja