Megjelent a klasszikus lövöldéket idéző, bullet hell démonirtós FPS, a Scathe

2022. augusztus 31.
5.0981
Mikee profilja, adatai
Mikee
A Damage State csapatának kilencvenes évek lövöldéit idéző FPS játéka, a Scathe a mai naptól már elérhető a Steam-en és Epic Games Store-on, a PC-s kollégák már bele is vethetik magukat a démonirtásba.

A játék során a címszereplő Scathe-t, a pokol légiójának egyik prominens tagját irányítjuk majd, amint alászállunk az ezernyi titkot rejtő labirintus mélyére, hogy összeszedjük a teremtőnknek a három pokolkövet. A labirintus természetesen a poklok poklát szabadítja majd ránk, az egyedileg, kézzel elkészített pálya több különálló területre, szintre oszlik.

Ocsmányabbnál ocsmányabb démonokkal gyűlik majd meg a bajunk, természetesen a műfajra jellemző bossok sem maradhatnak el. A harcok elképesztően pörgősnek ígérkeznek, a reflexeinket alaposan próbára teszi majd a játék. Viszont változatos fegyverarzenál áll majd a rendelkezésünkre, minden egyes fegyver külön tüzelési móddal is rendelkezik.

Nem muszáj egyedül szembenéznünk a szörnyekkel, három haverunkat is behívhatjuk egy kis közös online mókára. A Scathe-t jelenleg PC-n, Steam-en és Epic Games Store-on tudjuk beszerezni, a konzolos verzió valamikor jövőre, 2023-ban érkezik majd.

Megjelent a klasszikus lövöldéket idéző, bullet hell démonirtós FPS, a Scathe - 2. kép


Megjelent a klasszikus lövöldéket idéző, bullet hell démonirtós FPS, a Scathe - 3. képNézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

zender

3 hónapja, 1 hete és 3 napja

Komoly dara lesz!!!

válasz erre

fighterlaci

3 hónapja, 1 hete és 4 napja

Nagyon kemény game, ezt imádni fogom!

válasz erre

VaPe

3 hónapja, 1 hete és 4 napja

Ez de nagyon ****a!

válasz erre

muki

3 hónapja, 1 hete és 4 napja

Hát ez marhajó!

válasz erre
Scathe
9.490 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

karolyk3 profiljaMikee profiljaReichert Viktor profiljaBotyi profiljamarco profilja