Megérkezett a Highwater konzolokra és PC-re is

2024. március 14.
4.7841
Remulto profilja, adatai
Remulto
A mobil eszközökön elérhető Highwater címen futó alkotás elég nagy sikernek örvendett, így nem is volt kérdéses, hogy a különleges történettel és játékmenettel bíró játék konzolokra és PC-re is ellátogat, így a mai nap folyamán már minden platformon elérhető a "gameszkó".

A történet szerint pár kalandor útnak indul a vízzel elárasztott városkában, ahol mindenféle veszély leselkedik rájuk, így a túlélés minden mozzanatuk során egyre nehezebb lesz majd. A gameplay terén egy körökre osztott harcrendszert kapunk, amelyhez puzzle elemek is társulnak. Magát a világot teljesen szabadon ragadhatjuk kezünkbe és idővel bármerre elbarangolhatunk, amíg a szemünk ellát. Érdemes lesz azonban vigyázni, mert olykor egy békésnek tűnő helyszín sok ellenséget zúdíthat a nyakunkba!

Akár azok számára akik még nem találkoztak ezen produktummal, akár olyan felhasználók részére is érdekes lehet a Highwater, akik már javában kipróbálták akár Android akár iOS eszközeiken. A mai nappal kezdődően tehát Playstation 4-en, Playstation 5-ön, Nintendo Switch-en, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en és PC-n is elérhetővé vált a Demagog Studios legújabb "gyermeke". A végére pedig hagytunk nektek egy kedvcsináló videót is!

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

muki

3 hónapja, 1 hete és 3 napja

Cuki.

válasz erre

petrovicsz

3 hónapja, 1 hete és 3 napja

Jópofa, de egy ötszázasnál többet nem adnék érte. röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

3 hónapja, 1 hete és 3 napja

Pofás de ezek a mobilról érkező játékok sosem valami combosak.

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Március 27-én érkezik a Terra Memoria

Március 27-én érkezik a Terra Memoria

legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljaGargameth profiljamarco profilja