Megjelenési előzetest kapott a The Texas Chain Saw Massacre

2023. március 16.
4.9481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
Megerősítették a The Texas Chain Saw Massacre megjelenési dátumát, ráadásul a többjátékos akció-horrorjáték a közeljövőben egy új demót is kap a Steamen - az 1974-es, azonos című film alapján készült játékot még az idén kézbe vehetjük.

A játékban egy csapat túlélő (vagy ahogy a fejlesztő hívja őket: áldozatok) áll szemben egy csapat gyilkossal, vagyis multiplayer online játékra számíthatunk. A film néhány eredeti alkotójával együttműködve készült játék kvázi előzményként szolgál és a klasszikus forrásanyaghoz való rendkívüli hűségre törekszik.

A cím megjelenése 2023. augusztus 18-án lesz, a tesztidőszak május 25-én fog rajtolni, de még jobb hír, hogy amikor a The Texas Chain Saw Massacre teljes megjelenési dátuma eljön, a túlélőjátékot a PC Game Pass-on is beszerezhetjük. Minden áldozat és gyilkos egyedi képességekkel rendelkezik, így Bőrpofa például egy brutális erejű karakter, a Stoppos karcsú, fürge testalkata lehetővé teszi, hogy szellőzőnyílásokban bújjon el.

Nézd nagyban ezt a videót!



The Texas Chain Saw Massacre megjelenési dátumát, ráadásul a többjátékos akció-horrorjáték a közeljövőben egy új demót is kap a Steamen - az 1974-es, azonos című film alapján készült játékot még az idén kézbe vehetjük.'>
3 hozzászólás

VaPe

1 éve, 2 hónapja és 7 napja

Remélem véres lesz!

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 2 hónapja és 7 napja

Ez nagyon gyengusz.

válasz erre

Kisember001

1 éve, 2 hónapja és 7 napja

Miért venné meg ezt bárki is amikor ott a Dead by Daylight én nem értem.

válasz erre
The Texas Chain Saw Massacre
15.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja