Meghosszabították az XDefiant bétáját

2023. április 23.
21.0671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
Az XDefiant számára korántsem volt zökkenőmentes az út, a zárt bétatesztet számos hiba és probléma sújtotta, most azonban a Ubisoft vezető producere megköszönte a pozitív reakciókat és bejelentette, hogy pár nappal tovább tart a béta.

A Tom Clancy-játékok (The Division, Splinter Cell, Rainbow Six Ghost Recon) szereplőit felvonultató, potenciális Call of Duty-rivális XDefiant zárt bétája nagy Twitch-nézettséget és pozitív reakciókat váltott ki a játékosokból, annak ellenére, hogy Mark Rubin nem volt bizakadó. A vezető producer így fogalmazott:

A béta a legtöbb szempontból nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna. De egy szempontból messze felülmúlta a várakozásainkat, és ez a ti reakciótok! Sok pozitív visszajelzést kaptunk a játékosoktól, akik kissé kiábrándultnak érezték magukat a Call of Duty évről-évre tartó vánszorgása miatt a legújabb változataiban, a Modern Warfare 2-ben és a Warzone 2-ben.


Az XDefiant zárt bétája eredetileg április 13-23. között zajlott volna, most két nappal meghosszabbították, vagyis április 25-én ér véget. Aki ki szeretné próbálni, annak még lehet esélye, ugyanis a regisztrációs kérelmek még mindig élnek az FPS játék oldalán.
XDefiant számára korántsem volt zökkenőmentes az út, a zárt bétatesztet számos hiba és probléma sújtotta, most azonban a Ubisoft vezető producere megköszönte a pozitív reakciókat és bejelentette, hogy pár nappal tovább tart a béta.'>
4 hozzászólás

rDAVE

1 éve, 4 hónapja és 8 napja

VaPe írta:
Én egy próbát tettem vele, de most sem jutottam be. Most már ha jönne mail, sem lépnék be egyetlen napra. röhögő smiley
Hát igen, most már mindegy, de időnként érdemes ám szétnézni neten a bétáknál, mert máshol is osztanak kulcsot. Sőt itt nem csak osztottak, hanem raktak ki olyan kulcsot is, amit tömegesen fel lehetett használni.

válasz erre

VaPe

1 éve, 4 hónapja és 8 napja

Én egy próbát tettem vele, de most sem jutottam be. Most már ha jönne mail, sem lépnék be egyetlen napra. röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

1 éve, 4 hónapja és 8 napja

Kár hogy nem lehet bekerülni. röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 4 hónapja és 8 napja

Nem jutottam. be. szomorú smiley

válasz erre
XDefiant
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljaManiac profilja