Most már hivatalos, a Deathloop a Dishonored univerzumában játszódik

2022. október 09.
27.6871
Mikee profilja, adatai
Mikee
Megerősítést nyertek a korábbi rajongói teóriák, az Arkane Studios időhurkos kalandja, a Deathloop és a lopakodós, orgyilkosos akciójáték, a Dishonored ugyanabban az univerzumban játszódnak.

Sok rajongónak már korábban is feltűntek a hasonlóságok a tavaly megjelent Deathloop és az Arkane Studios Dishonored-játékai között, az időhurkos kaland rendezője pedig végleg eloszlatta a kételyeket, megerősítést nyert a pletyka.

Dinga Bakaba az Xbox podcast adásában erősítette meg, hogy a Deathloop a Dishonored-játékok egyfajta folytatása, a lopakodós széria lehetséges jövőjét prezentálja nekünk. Bakaba elmondása szerint kíváncsiak voltak arra, hogy mi történne a Dishonored játékok világában a Death of the Outsider eseményei után.

Amúgy is rengeteg utalást találhatunk a Deathloop játszása során, a Heritage shotgunon pl. a dunwalli torony logója szerepel, de a játékok környezete, technológiája és a mágia is nagyban hasonlít egymásra. Nem elképzelhetetlen tehát, hogy egyszer majd összefonódik a Deathloop és a Dishonored világa, viszont mi ennek a megerősítésnek is tudunk örülni.

3 hozzászólás

muki

1 éve, 21 napja

Plusz adaléknak tök jó.

válasz erre

VaPe

1 éve, 22 napja

Nekem mondjuk olyan mindegy, hol játszódik...

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 22 napja

Vagy csak ráfogták, megérezték hogyhogy sokkal jobban hangzik, több pénz folyik majd be.

válasz erre
Deathloop
23.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaGargameth profilja