Megérkezett Midas az aranyember a Fortnite világába

2024. március 19.
4.8791
Remulto profilja, adatai
Remulto
A Fortnite legújabb frissítése elhozta nekünk Midas karakterének legfrissebb változatát, ezen kívül az Epic Games sikerjátékában immáron Hades fegyvere is elérhetővé vált, amivel sorra likvidálhatjuk a ránk támadó nemeziseinket.

Március 24-én ráadásul azok, akik szeretnék próbára tenni magukat a Fortnite Battle Royale módjában, eredményes köreikért akár ingyen bezsebelhetik az új Midas bundle-t, de azoknak sem kell szomorkodniuk, akik nem kerülnek be a legjobbak közé, hiszen már 8 ponttal megkaphatjuk a The Rise of Midas töltőképernyőt. Az ehhez hasonló Skin Cup-ok most úgy tűnik visszatérnek a játékba, amelyek esélyt adnak a "gamerek" számára, hogy valós pénz elköltése nélkül, eredményeikért teljes ruházati szetteket nyerjenek.

Mint az már fentebb említésre került nem csak testreszabhatósági újdonságokat tartalmaz ezen frissítés, hanem ezen felül játékmenetre vonatkozó tárgyakat is kaptunk, többek között Hades láncos buzogányszerű harci eszközét és egy hatalmas pajzsot generáló gránátot, amely eldobás után védőburkot alkot a becsapódás rádiuszában. Utóbbi egyébként, egy már meglévő "item" visszahozása ezen alkotásba.

A Fortnite egy hatalmas univerzummá alakult át az évek során, amiben kortól és nemtől függetlenül mindenki megtalálja a maga számításait. Ha érdekel Titeket az előbb taglalt update, akkor részletesebben ezen a linken olvashattok róla. Kaptunk egy videós kedvcsinálót is, amit lentebb olvashattok.

Nézd nagyban ezt a videót!Fortnite legújabb frissítése elhozta nekünk Midas karakterének legfrissebb változatát, ezen kívül az Epic Games sikerjátékában immáron Hades fegyvere is elérhetővé vált, amivel sorra likvidálhatjuk a ránk támadó nemeziseinket.'>
3 hozzászólás

Remulto

3 hónapja, 5 napja

Tommy írta:
A 8 évesek ismét örülhetnek! röhögő smiley
Meglepődnél, de sokkal több felnőtt játszik a Fortnite-al, mint gyerek, szóval ez a degradáló hozzáállás, meg az utálkozás sok emberek részéről a "gameszkóra" vonatkozóan szerintem még mindig az emberi gyarlóság és az újdonságtól való elzárkózás része. Rengeteg olyan embert ismertem, aki éveken át szopulta a játékot, most meg több ezer órát öl bele röhögő smiley

válasz erre

Tommy

3 hónapja, 5 napja

A 8 évesek ismét örülhetnek! röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

3 hónapja, 5 napja

Mi nem volt még a Fortniteban? röhögő smiley Szerintem már nem lehet olyan dolgot találni.

válasz erre
Fortnite
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljamarco profiljatotyak profilja