Megérkezett a Lego 2K Drive negyedik szezonja

2024. március 13.
16.2211
Remulto profilja, adatai
Remulto
A Lego 2K Drive várva várt tartalmi kiegészítője, amelyben végre egy teljesen új területet is kapunk, a mai nap folyamán jelent meg, így újra beizzíthatjuk a kedvenc járgányaink motorját, hogy nekivágjunk a versenyeknek.

A negyedik szezon rengeteg friss kiegészítőt ígér, de ahogyan az már picivel előbb is említésre került, a legfontosabb újdonság maga az eddig soha nem látott helyszín jelenléte lesz. A fejlesztők bár nem osztottak meg minden információt erről a szigetről, azonban azt biztosan tudjuk, hogy a témája jeges és havas lesz, továbbá több mint hét friss és ropogós versenyt kínál majd a számunkra.

A már jól megszokott módon természetesen egy battlepass is tiszteletét teszi ebben az évadban is, amely 100 kiegészítőt tartalmaz. Ezen felül kapunk majd kihívásokat is, amelyek teljesítéséért szintén jutalom üti a markunkat. Ha szeretnél többet megtudni erről a frissítésről, akkor ne tétovázz, hiszen ezen a linken minden megtalálsz. A rím itt sajnos véget érni látszik, ma mindenki reméljük ezzel a játékkal játszik. Videós kedvcsináló sajnos nem érkezett, ha megtörténik, mindenképpen jelzünk neked.
Lego 2K Drive várva várt tartalmi kiegészítője, amelyben végre egy teljesen új területet is kapunk, a mai nap folyamán jelent meg, így újra beizzíthatjuk a kedvenc járgányaink motorját, hogy nekivágjunk a versenyeknek.'>
2 hozzászólás

Patrik94

2 hónapja, 2 hete és 5 napja

Nemrég vettem meg, egyelőre próbálom magam utolérni benne! röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 2 hete és 6 napja

Baromi régen játszottam már vele, de most megjött a kedvem. mosolygó smiley

válasz erre
Lego 2K Drive
22.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profiljaKisember001 profilja