Még az idén bejelenthetik a Ghost of Tsushima 2-t

2024. március 06.
15.6682
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Ghost of Tsushima nagyon sokaknak csalt mosolyt az arcára a megjelenéskor, így nem véletlen, hogy nagyon sok rajongó évek óta várja a folytatást, ami a hírek szerint rövidesen célegyenesbe érhet - bár az értesülések még nem hivatalosak.

Egy Haothors nevű Twitter-felhasználó - aki korábban a Horizon: Forbidden West PC-s specifikációit is kiszivárogtatta a hivatalos bejelentés előtt - most azzal borzolta fel a rajongók kedélyeit, hogy legjobb tudása szerint még az idén, várhatóan a májusi vagy a júniusi PlayStation Showcase alkalmával bejelentik a Ghost of Tsushima 2-t.

Sőt mi több, a szivárogtató szintén megbízható belsős forrásokból úgy értesült, hogy hamarosan végre PC-re is bejelenthetik majd a Ghost of Tsushima első részét, aminek igencsak itt lenne az ideje, hiszen alighanem az egyetlen olyan PC-s játék, ami még nem kapott számítógépes átiratot.
4 hozzászólás

totyak

2 hónapja, 2 hete és 3 napja

Nem bánnám, ha jönne PC-re, pedig PS4-re megvan. Kb. a feléig jutottam és valahogy abbamaradt. Újra kellene kezdenem, de annyi más, izgalmasabb van, amivel játszhatok.

Amúgy az utolsó mondatot átolvasnám kicsit Maniac! röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

2 hónapja, 2 hete és 3 napja

Nafene, hát meglátjuk hamarosan.

válasz erre

VaPe

2 hónapja, 2 hete és 3 napja

Akkor már csak 5-6 évet kell várnunk. röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 2 hete és 4 napja

Mai napig imádom időről időre újra elővenni. Jó lenne a folytatás!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profiljamarco profiljaXTomiX0029 profilja