Max Caulfield főszereplésével jön a Life is Strange: Double Exposure

2024. június 10.
4.9471
Maniac profilja, adatai
Maniac
Új Life is Strange-játékról hullott le a lepel az Xbox Games Showcase keretein belül, amely Life is Strange: Double Exposure címmel tovább folytatja a népszerű sorozat történetét, méghozzá egy jól ismert főhőssel a középpontban.

A játékban ugyanis maga Max Caulfield, az egykori első epizód főhőse tér vissza, akivel sokan megismerték és megszerették a szériát, legújabb történetében pedig meg kell szegnie esküjét, miszerint soha többé nem használja majd istenadta képességeit, de miután barátnőjét valaki meggyilkolja, ismét utaznia kell az idősíkok között.

A Life is Strangte: Double Exposure keretein belül így Max oldalán egy komplett gyilkossági ügyet kell majd felgöngyölítenünk, a legjobb azonban, hogy erre nem is kell majd sokat várnunk, hiszen az alkotás október 29-én már érkezik is hozzánk PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re egyaránt.

Nézd nagyban ezt a videót!Life is Strange: Double Exposure címmel tovább folytatja a népszerű sorozat történetét, méghozzá egy jól ismert főhőssel a középpontban.'>
3 hozzászólás

totyak

1 hónapja, 1 hete és 2 napja

Kicsit le vagyok maradva a sorozattal, szóval valaki gyorsan világosítson fel! Játszottam az eredeti játékot, illetve a Before the Storm-ot. Bár nem nagyon emlékszem rájuk, de azok talán nem kapcsolódtak össze. Aztán még jött a LiS 2, meg a True Colors, ezek már kimaradtak. Van ezeknek közük egymáshoz történetileg, vagy nyugodtan ugorhatom őket és kezdhetem ezt játszani majd?

válasz erre

fighterlaci

1 hónapja, 1 hete és 3 napja

Egy icipicit túl van tolva szerintem.

válasz erre

petrovicsz

1 hónapja, 1 hete és 3 napja

Woooow! meglepett smiley Váratlan.

válasz erre
Life is Strange: Double Exposure
19.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
XGS 2024
legutóbbi hozzászólások