Mától nem listázza a Steam a Half-Life: Source-ot

2023. november 18.
11.2691
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Valve levette a listáról a Half-Life: Source-ot, a 2004-es portot széles körben az egyik legrosszabb címnek tartják a felhasználók, bár még mindig megtalálható a Steamen, többé nem jelenik meg a keresések során, így nehezebb lesz megtalálni.

Az eredeti Half-Life természetesen még mindig megtalálható a Steamen (jelenleg tök ingyen letölthető), a Source korlátozását pedig nem valószínű, hogy sokan bánják. Az értékelések szerint leginkább csak a modderek élvezték, most a listázás megszüntetését a Valve is elismerte.

A változást az eredeti játék 25. évfordulós frissítésének javítási jegyzeteiben is megemlítik: ennek során új pályák kerültek bele, javult a grafika, megvalósult a Steam Deck verifikáció és még sok más. "Mostantól a Half-Life ezen jubileumi verzióját tekintjük a végleges változatnak, amelyet a jövőben is támogatni fogunk" - közölte a Valve.

Hozzátették, tudják, hogy a Half-Life: Source eszközeit továbbra is használja a Source motoros közösség, így továbbra is elérhető marad, de arra fogják ösztönözni az új Half-Life játékosokat, hogy inkább a jubileumi verzióval játsszanak.
6 hozzászólás

fighterlaci

2 hete és 4 napja

Nem egy nagy katasztrófa, én kipróbáltam anno...

válasz erre

Ronalddo

2 hete és 4 napja

Azért így is jó sokáig kitartott.

válasz erre

petrovicsz

2 hete és 4 napja

Sokat nem veszítünk vele.

válasz erre

Patrik94

2 hete és 4 napja

Volt ilyen?

válasz erre

muki

2 hete és 4 napja

Valószínűleg senkinek nem fog hiányozni.

válasz erre

Mordorer

2 hete és 5 napja

Hát igen, másra várunk már hosszú évek óta...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt