Advertisement

Mától bunyózhatunk a WWE 2K23-ban

2023. március 17.
4.6921
Botyi profilja, adatai
Botyi
A 2K bejelentette, hogy a WWE 2K23, a franchise legújabb címe már világszerte elérhető PlayStation 5-ön, PlayStation 4-en, Xbox Series X|S-en, Xbox One-on és PC-n, a játék mindhárom kiadásának borítójára a 16-szoros világbajnok, hollywoodi ikon és rekorder John Cena került.
Advertisement

A WWE 2K23 számos új funkcióval és fejlesztéssel érkezett, a WarGames most debütál és 3v3 és 4v4 egyjátékos, vagy többjátékos őrületet hoz el két egymás mellett elhelyezkedő ringben, körbe véve egy dupla fémketreccel. A "You Can't Beat Me" 2K Showcaseben Cena legkeményebb ellenfeleinek bőrébe bújhatunk interaktív, dokumentumfilmszerű módon.

Online többjátékos akcióval visszatért a csapatépítő mód; vezethetjük a saját WWE univerzumunkat; egyedi szupersztárokat, arénákat, belépőket, mozdulatokat, bajnokságokat hozhatunk létre; két különböző történeti módot próbálhatunk ki; és csak az alapjátékban 201 pankrátorral találkozhatunk. Greg Thomas, a Visual Concepts elnöke így fogalmazott:

A WWE 2K franchise mindegyik címénél a csapatunk arra törekszik, hogy olyan funkciókat adjon hozzá és fejlesszen tovább, amelyeket a játékosok imádni fognak. Büszkék vagyunk a munkára, amelyet a WWE 2K23-ba, a "You Can't Beat Me" Showcase-be, a WarGamesbe, a már meglévő módok fejlesztésébe és a játék általános kinézetébe és a játékélménybe fektettünk.


Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
2 hozzászólás

Moby Dick

1 hete és 1 napja

Cena hogy le van fogyva

válasz erre

Direktor

1 hete és 1 napja

Nekem már unalmas.

válasz erre
WWE 2K23
22.600 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Kisember001 profilja