Második bővítményét is megkapta a Wo Long: Fallen Dynasty

2023. szeptember 27.
4.7911
Botyi profilja, adatai
Botyi
A KOEI TECMO Europe és a Team NINJA ma elindította a Wo Long: Fallen Dynasty második DLC-jét, a sötét fantasy akció-RPG friss bővítménye elérhető Xbox Series X|S-re, Xbox Onera, PS5-re, PS4-re és PC-re.

Sun Ce küzdelmeit követhetjük nyomon apja, Sun Jiang halála után az új történetfejezetben, a Conqueror of Jiangdongban. Ebben Xiangyangon és a Shentingling-hegységen keresztül utazhatunk, miközben rémisztő új katona szörnyekkel találkozhatunk, valamint az ókori Kína legádázabb hadurai közül néhánnyal, köztük Gan Ninggal és Taishi Cival.

A DLC csomag tartalmaz továbbá egy új hosszúkardot, egy új fenséges szörnyeteget, új végjáték tartalmat Az ezer mérföldes utazás címmel, és még sok mást. A fizetős DLC mellett mától elérhető egy ingyenes frissítés is, amely a Neowiz Games új akció-RPG-jével, a Lies of P-vel együttműködő fegyvereket tartalmaz.

Nézd nagyban ezt a videót!Wo Long: Fallen Dynasty második DLC-jét, a sötét fantasy akció-RPG friss bővítménye elérhető Xbox Series X|S-re, Xbox Onera, PS5-re, PS4-re és PC-re.'>
2 hozzászólás

Patrik94

5 hónapja, 2 hete és 5 napja

Mekkora kard bakker! röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

5 hónapja, 2 hete és 5 napja

BAromi jól néz ki ez a game bakker.

válasz erre
Wo Long: Fallen Dynasty
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profiljaiPet profiljaBotyi profilja