Mario + Rabbids: Kingdom Battle E3 2017 gameplay videó

2017. június 14.
3.6771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Miután a Ubisoft és a Nintendo is bemutatták nekünk közös gyermeküket, avagy a Mario és a Rabbids sorozatok őrült találkozását, a japánok az E3 alkalmából rendezett Treehouse prezentáción egy páratlanul tartalmas gameplay videót is bemutattak a játékról.

Ebből konkrétan mindent kideríthetünk a Mario + Rabbids: Kingdom Battle címet kapott alkotásról, amely egy varázslatosan rajzfilmes világba repít majd el minket, középpontjában a taktikai stratégia-RPG-k különlegességeinek, valamint az ügyességi- és logikai fejtörők sajátosságainak elegyítésével.

A Mario + Rabbids: Kingdom Battle minőségét egyébiránt a Nintendo, sőt maga Miyamoto is felügyeli, szóval nem lesz ezzel gond, ha augusztus 29-én megjelenik végre a Nintendo Switch exkluzivitásában.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

totyak

7 éve, 3 hónapja és 8 napja

Nekem kicsit sem tetszik. Nyilván Marioval könnyű lesz eladni, de igazából a játéknak köze nincs a karakterekhez. Bármilyen rajzolt figura ott lehetne, de így Nintendósabb. Ezt nem bírom a Nintendóban, hogy a karaktereiket mindeáron, mindenféle játékstílusba bele akarják erőltetni.

válasz erre

nefaria

7 éve, 3 hónapja és 8 napja

Belepörgetgettem. Nem ez lesz a kedvencem, de azért tetszik.

válasz erre
Mario + Rabbids: Kingdom Battle
16.390 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2017
legutóbbi hozzászólások
 
Monyo profiljamarco profiljaBotyi profilja