Márciusban érkezik a Fecsegő tipegők alapján készült videojáték

2024. február 06.
4.8701
Maniac profilja, adatai
Maniac
Rugrats: Adventures in Gameland címmel egy igazán nagyszerű, több tekintetben is retro hatású videojátékkal szeretné megörvendeztetni a Fecsegő tipegők franchise szerelmeseit a The MIX Games és a Wallride fejlesztőcsapata.

A játékot kiadóként a Limited Run Games karolta fel, és mint most megtudtuk tőlük, a megjelenés már itt van a kanyarban, hiszen márciusra tűzték ki az alkotás megjelenési dátumát, aminél pontosabbat még nem tudtunk meg, azt viszont igen, hogy a játék egyszerre jön PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re is.

A Rugrats: Adventures in Gameland várhatóan még februárban egy demót is kaphat, maga a játék pedig Tommy, Chuckie, Phil és Lil aktuális történetét meséli el, amit minden tekintetben a NES-korszak ihletett, a főszerepben a jól ismert babás koncepcióval.

Nézd nagyban ezt a videót!Rugrats: Adventures in Gameland címmel egy igazán nagyszerű, több tekintetben is retro hatású videojátékkal szeretné megörvendeztetni a Fecsegő tipegők franchise szerelmeseit a The MIX Games és a Wallride fejlesztőcsapata.'>
3 hozzászólás

fighterlaci

3 hónapja, 3 hete és 4 napja

Na ez kell!!

válasz erre

muki

3 hónapja, 3 hete és 4 napja

Hát ez nagyon állat! mosolygó smiley

válasz erre

VaPe

3 hónapja, 3 hete és 4 napja

Aztaaaaa!!! röhögő smiley *****nagy!

válasz erre
Rugrats: Adventures in Gameland
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja