Március 4-én érkezik a Crash Team Rumble utolsó frissítése

2024. március 01.
13.1541
Remulto profilja, adatai
Remulto
A Crash Team Rumble játékosai jövő héten egy utolsó frissítést kapnak a szeretett alkotásukhoz, amely rengeteg új és egyben régi megszerezhető tartalmat kínál majd mind a régi motoros mind pedig az új játékosok számára.

A Toys for Bob csapata, miután a tegnapi napon hivatalosan is bejelentették, hogy indie stúdióként működnek majd a jövőben, a Crash Team Rumble játékban is hagyott egy üzenetet a felhasználók számára. Ebben a levélben egy összefoglalót kapunk a hamarosan érkező új lehetőségekről.

Történt ugyanis, hogy március 4-én egy utolsó content update érkezik a CTR-hez, amelyben megszerezhető lesz minden előző szezon tartalma és az eventes cuccok is, ezen felül pedig kapunk 104 új testreszabhatósági kiegészítőt. A "gameszkó" fanatikusai már most belevetették magukat a spekulálásba, hozzám hasonlóan, és mindenki azon töri a fejét, hogy vajon ez úgymond egy negyedik szezonnak is betudható frissítés lesz-e, új pályákkal és karakterekkel egyaránt.

Egy biztos, nem kell sokat várni arra, hogy megtudjuk ezen kérdésre a választ, hiszen jövő hét hétfőn, minden kiderül. Fontos továbbá észben tartani azt is, ami a hivatalos információkból szintén kiderült, hogy a meglévő Crash érméinkkel a jövőben már csak battlepass szinteket tudunk lépni, így a korábban pletyka szinten mozgó in-game bolt, valószínűleg már sosem kerül be a játékba. Azt is megtudtuk továbbá, hogy a TFB fejlesztői már javában dolgoznak egy új projekten, amelyről hamarosan több információt is megosztanak velünk.
Crash Team Rumble játékosai jövő héten egy utolsó frissítést kapnak a szeretett alkotásukhoz, amely rengeteg új és egyben régi megszerezhető tartalmat kínál majd mind a régi motoros mind pedig az új játékosok számára.'>
6 hozzászólás

fighterlaci

1 hónapja, 2 hete és 3 napja

De jó lenne egy PC verzió belőle... szomorú smiley

válasz erre

Remulto

1 hónapja, 2 hete és 3 napja

muki írta:
Megszűnik a játék? meglepett smiley Vagy miért utolsó?
Nem hinném, hogy kukáznák a játékot, az előző Crash multiplayer game is él és virul, csak nincsenek már hozzá frissítések. Viszont mivel most a Toys for Bob "indie" stúdióvá avanzsáltatta magát, kérdéses mi lesz a jövő. Simán lehet, hogy később folytatják a frissítések kiadását, ugyanis a Mc Donalds hivatalos promóciójában lévő Crash Team Rumble játékok között jelen volt a Male N Trophy karakter, aki viszont még nem került bele a játékba. Én őszintén remélem, hogy nem csak 3 vagy jobb esetben 4 szezont élt meg a játék, imádtam minden pillanatát és máig nyüstölöm a gameszkót.

válasz erre

muki

1 hónapja, 2 hete és 3 napja

Megszűnik a játék? meglepett smiley Vagy miért utolsó?

válasz erre

VaPe

1 hónapja, 2 hete és 3 napja

Ezer éve nem hallottam erről a játékról, azt se tudtam hogy megjelent! röhögő smiley

válasz erre

Remulto

1 hónapja, 2 hete és 3 napja

Patrik94 írta:
Játszik egyáltalán ezzel valaki? röhögő smiley
Meg fogsz lepődni, de elég sokan játszanak a játékkal a mai napig, és egyre több új ember is megvette a játékot. Én személy szerint már több mint 400 órát öltem bele és imádom. Azon kevés multiplayer játékok közé tartozik, amihez folyamatosan jött az új tartalom, egy fix tartalmi kalendárium szerint, így kb. három naponta mindig voltak új skinek, pályák, karakterek. Sajnos a mai videojátékos társadalom már nem tudja értékelni a kisebb, kevesebb promóval rendelkező játékokat, és csak a népszerű és a kedvenc streamereik és youtubereik játékát tolják, ami sajnálatos, ezért is kerül ennyi kisebb projekt a kukába pár éven belül.

válasz erre

Patrik94

1 hónapja, 2 hete és 3 napja

Játszik egyáltalán ezzel valaki? röhögő smiley

válasz erre
Crash Team Rumble
10.200 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja