Március 14-én érkezik a The Finals második szezonja

2024. március 12.
4.6891
Remulto profilja, adatai
Remulto
Minden The Finals rajongónak piros betűs ünnep lesz a március 14-e, hiszen ekkor érkezik a játékba a második szezonnal való rengeteg új tartalom, amelyek kellő változatosságot hoznak majd az amúgy is sokszínű alkotásba.

A frissítés keretein belül elérhetővé válik többek között egy portál gránát, ami eldobás után egy átjárót generál az adott pálya egyik meghatározott vagy éppen random pontjára, de kapunk ezen felül egy információ manipulátort, amivel az esetleges előttünk leledző aknákat aranyos szobanövénnyé változtathatjuk.

Ha ezen két cukiság nem lenne elég, természetesen egy teljesen új pálya is tiszteletét teszi a játékban, amely leginkább egy jövőbeli neon városra emlékeztet, ami keveredett a retro éra stílusjegyeivel. Fegyverek, módok, és skinek terén is friss és ropogós tartalmak várnak ránk a második évadban, így érdemes lesz beizzítani a kedvenc FPS játékunkat, és csatába indulni, amint elérhetővé válik ezen update, pontosan két nap múlva.

Aki szeretné videós formában is látni, hogy pontosan mit is tartogat a csütörtökön érkező újítás, az alább tekintheti meg a hivatalos trailert.

Nézd nagyban ezt a videót!The Finals rajongónak piros betűs ünnep lesz a március 14-e, hiszen ekkor érkezik a játékba a második szezonnal való rengeteg új tartalom, amelyek kellő változatosságot hoznak majd az amúgy is sokszínű alkotásba.'>
2 hozzászólás

Patrik94

2 hónapja, 2 hete és 6 napja

fighterlaci írta:
Fú hogy nekem ez mennyire nem jön be...
Nekem meg nagyon amúgy. röhögő smiley Én sem bírtam régebben, de ha elfogadod a látványt, onnantól nagyon nagy élmény. Iszonyat pörgős.

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 3 hete

Fú hogy nekem ez mennyire nem jön be...

válasz erre
The Finals
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja