Már most a fejedre rakhatod a Teszlek süveget, hogy megtudd, melyik házba kerülsz a Hogwarts Legacy-ban

2023. január 13.
38.6051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Óriási izgalom övezi a Hogwarts Legacy közelgő megjelenését, ami nem véletlen, hiszen a Harry Potter univerzumára korábban még nem épült ennyire magas minőséget képviselő videojáték, amihez már előzetesen rengeteg dolog elérhető.

Ennek megfelelően a rajongók már most, gyakorlatilag a játék megjelenése előtt kiválaszthatják saját varázspálcájukat, valamint a fejükbe húzhatják a Teszlek süveget annak érdekében, hogy rögtön megtudják, pontosan melyik házba sorolja majd őket a beszélő varázskalap. Hogy mit kell tenned ezért?

Először is ellátogatni, majd regisztrálni a Legacy Connect oldalára, ahol szükségünk lesz egy Harry Potter Fan Club-os fiókra is. Ha mindez megvan, akkor válaszolnunk kell hét kérdésre, ami a pálcaválasztás alapja, majd ezt követően jön egy újabb teszt, ami a házbesorolást eredményezi majd. Ha elvégezzük, ráadásul ajándékot is kapunk, egy extra álarc és egy köpeny vár majd ránk a Hogwarts Legacy februári indítását követően!
Hogwarts Legacy közelgő megjelenését, ami nem véletlen, hiszen a Harry Potter univerzumára korábban még nem épült ennyire magas minőséget képviselő videojáték, amihez már előzetesen rengeteg dolog elérhető.'>
2 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 4 hónapja és 13 napja

Nagyon kemény hype. mosolygó smiley

válasz erre

Patrik94

1 éve, 4 hónapja és 14 napja

Ez de jó. mosolygó smiley

válasz erre
Hogwarts Legacy
22.300 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profiljaManiac profilja