Már elmerülhetünk az Age of Wonders 4 fantáziavilágában

2023. május 03.
4.8651
Advertisement
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Paradox Interactive bemutatta az Age of Wonders 4-et, a Triumph Studios ikonikus fantasy stratégiai játéksorozatának régóta várt visszatérését, ami már játszható PC-n, PlayStation 5 és Xbox Series X|S konzolokon.

Az Age of Wonders 4 arra hív meg, hogy a stratégia, a szerepjáték és a körökre osztott harc keverékével egy fantasy birodalom felett uralkodjunk. A sorozatban először létrehozhatjuk saját, egyéni frakcióinkat és minden egyes döntésünkkel számtalan világban nyomot hagyhatunk.

A történet szernt hatalmas varázslókirályok tértek vissza a birodalmakba, hogy istenekként uralkodjanak a halandók között, mi pedig a Tomes of Magic segítségével szállunk szembe velük. A játéknak lesz egy prémium kiadása is, amely kiegészítő kozmetikumokat és négy, hamarosan megjelenő DLC-t tartalmazó Expansion Pass-t tartalmaz.

Nézd nagyban ezt a videót!



Age of Wonders 4-et, a Triumph Studios ikonikus fantasy stratégiai játéksorozatának régóta várt visszatérését, ami már játszható PC-n, PlayStation 5 és Xbox Series X|S konzolokon.'>
2 hozzászólás

fighterlaci

11 hónapja, 3 hete és 1 napja

Nagyon érdekes stílusmix!

válasz erre

VaPe

11 hónapja, 3 hete és 1 napja

Baromi jól néz ki!

válasz erre
Age of Wonders 4
18.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja