Már elérhető a Tiny Tina's Wonderlands negyedik kiegészítője

2022. augusztus 12.
4.6721
Mikee profilja, adatai
Mikee
A Shattering Spectreglass névre hallgató frissítéssel egy új elérhető kaszt, új boss, karakter-testreszabási opciók és rengeteg end-game tartalom is bekerült a Tiny Tina's Wonderlands-ba, amihez természetesen egy bejelentő trailert is kaptunk.
 

Az új kiegészítő betekintést enged Vesper emlékeibe, amelyeket a Redmourne the Trivern nevű szörnyetegről szóló látomások gyötörnek. Hősünknek segítenie kell szembenézni Vespernek a félelmeivel és a múltjával, miközben szembekerülnek a szörnyeteggel.

A DLC talán legnagyobb újdonsága a Blightcaller kaszt, aki a totemjeivel elemi viharokat és különféle élőhalott segédeket tud idézni maga mellé, elemi és méregsebzéssel operál majd a játékban. Ezeken felül új karakterlétrehozási opciókat, új kiegészítőket is kaptunk, új szinkronhanggal és négy új, választható háttértörténettel gazdagodott a játék.

Érkezett továbbá egy új boss, Redmourne the Trivern, aki többféle formában fog megjelenni a történet folyamán, minden egyes alakjában más és más képességeket fog majd bevetni, továbbá minden egyes alkalommal új legendás gearek adódnak hozzá a lehetséges lootokhoz. Emellett négy egyedi szintkiosztás is bekerült a végjátékba, unatkozni biztosan nem fogunk.

A Shattering Spectreglass DLC már elérhető Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5 és PC platformokon. Természetesen önállóan is megvásárolható, a SeasonPass tulajdonosai pedig ingyenesen megkapják.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

petrovicsz

1 hónapja, 3 hete és 2 napja

Elég sokáig kap tartalmat ez is! Nem számítottam rá, simán bukásra gondoltam.

válasz erre

Patrik94

1 hónapja, 3 hete és 2 napja

Rohadt jó hangulata van, nem is értem miért nem toltam eddig.

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 3 hete és 3 napja

Még sosem toltam ezt a játékot, de lehet ideje lenne.

válasz erre

muki

1 hónapja, 3 hete és 3 napja

Annyira beteg ez a játék hogy már jó.

válasz erre
Tiny Tina's Wonderlands
20.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaKisember001 profilja