Már elérhető a körökre osztott taktikai RPG-szerepjáték, a The DioField Chronicle demója

2022. augusztus 10.
4.6801
Mikee profilja, adatai
Mikee
A SQUARE ENIX idén ősszel megjelenő stratégiai-RPG játékához, a The DioField Chronicle-höz már elérhető az ingyenes demó, bárki kipróbálhatja az animés stílusú program legelső fejezetét.
 

A demó DioField szigetét mutatja be, amelynek lakói egyik napról a másikra a háború és a modern mágia kereszttüzében találják magukat. A The DioField Chronicle egy becsületről és hősiességről szóló, epikus történet mutat majd be, a látványvilágot pedig Isamu Kamikokuryo (FINAL FANTASY XIII) egyedi karakterdizájnjai és rajzai fogják majd gazdagítani.

A demóban az első fejezet végéig kipróbálhatjuk majd a játékot, ami gyors, akciódús harcokkal fog operálni és amelyben különböző hősökből álló osztagokat irányíthatunk majd a valós idejű összecsapások során, hőseinket pedig természetesen fejleszthetjük is majd.

Nem kell majd attól félnünk, hogy a játékban elért dolgaink elvesznek majd, a mentésünket és a karakterszintjeinket tovább vihetjük a teljes játékba a szeptemberi megjelenéskor. A játék PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S és Nintendo Switch konzolokra, valamint PC-re fog megjelenni szeptember 22-én, a demót pedig a játék hivatalos oldaláról tudjátok letölteni.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Moby Dick

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

Bírom a taktikai játékokat.

válasz erre

fighterlaci

1 hónapja, 3 hete és 6 napja

Jó csendben dolgozgatnak rajta.

válasz erre
The DioField Chronicle
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja