Már elérhető a Captain Tsubasa: Rise of New Champions legújabb kiegészítője

2022. augusztus 27.
5.1011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Új letölthető tartalmakkal bővült a Bandai Namco labdarúgós játéka, a Captain Tsubasa: Rise of New Champions, többek között új karakterek, alternatív sztoriszálak, új játékmódok és kihívások is kerültek az animés programba.

A DLC-ben három karakter új alternatív verziója érhető el, Tsubasa Ozora, Tachibana Brothers és Juan Diaz vadiúj képeségekkel lépnek a pályára. Az új karakterek mellett alternatív "mi lett volna, ha" történeteken keresztül Tsubasa kapitány jól ismert sztoriját egy teljesen új nézőpontból élhetjük majd át.

Az új karakterek és az alternatív sztori mellett bekerült a játékba a Junior Youth World Challenge kihívás is, ami a sztoriküldetések teljesítése után nyílik majd meg a számunkra. Természetesen az új karakterek külön is megvásárolhatóak, a Captain Tsubasa: Rise of New Champions Mission Pass-t birtoklók pedig ingyen letölthetik az új tartalmakat.

Az "EPISODE: RISING STARS" Part 2. névre hallgató csomag tehát igencsak tartalmasra sikeredett, rengeteg újdonságot, új tartalmat hozott a népszerű focis játékba, amit már ki is próbálhatunk PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch konzolokon és PC-n.

Nézd nagyban ezt a videót!Captain Tsubasa: Rise of New Champions, többek között új karakterek, alternatív sztoriszálak, új játékmódok és kihívások is kerültek az animés programba.'>
3 hozzászólás

petrovicsz

1 éve, 10 hónapja és 25 napja

Atyaég az a játék. röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

1 éve, 10 hónapja és 25 napja

Mi ez a ****???? röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 10 hónapja és 26 napja

Uhh nekem ez a game nagyon nem..

válasz erre
Captain Tsubasa: Rise of New Champions
12.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja