Már a kezdetektől nem lehetett horror a Dead Space 3

2023. október 30.
5.4541
Botyi profilja, adatai
Botyi
A felhasználók egy részének nagyon nem tetszett a Dead Space 3, hiszen a horrorról az akcióra váltott, és a kooperatív játékra helyezte a hangsúlyt és még a társproducer és író Chuck Beaver sem rajong érte.

Beaver a CaptainBribo podcastnek adott interjújában elmondta: "Most ezen a remake-világban szinte teljesen újraírnám a Dead Space 3-at, de megtartanám a történet alapját, és Ellie-t is ott tartanám, de más kapcsolatban [Isaac-kel] és újraírnám az egész fő történetet".

Amikor a Dead Space 3 megjelent, a horror triple-A világ közel sem volt olyan nagy, mint manapság, vagy akár előtte. Beaver szerint ebben a környezetben a Dead Space 3 nem lehetett horrorjáték, ha azonban ma visszamehetne, akkor a lehető legtöbb co-op és akció elemet kivenné belőle.

Attól függően, hogy kivel játszunk, különböző hallucinációkat láthattunk és ezt Beaver megtartaná az újragondolásában. A mechanikát úgy helyezné át, hogy kizárólag Isaacra koncentráljon, létrehozva az általa "árnyék-Isaacnak" nevezett részt, ami a karakter pszichéjének egyfajta hasadását jelenti az első két játék eseményei után. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Dead Space 3 megkapja-e valaha a remake-et.

Nézd nagyban ezt a videót!Dead Space 3, hiszen a horrorról az akcióra váltott, és a kooperatív játékra helyezte a hangsúlyt és még a társproducer és író Chuck Beaver sem rajong érte.'>
3 hozzászólás

VaPe

9 hónapja, 1 hete és 2 napja

Hát ez meg is látszott rajta... szomorú smiley

válasz erre

Patrik94

9 hónapja, 1 hete és 2 napja

Feláldozták a játékélményt a popularitásért cserébe. Ez rossz irány.

válasz erre

fighterlaci

9 hónapja, 1 hete és 3 napja

Óriási kár érte.

válasz erre
Dead Space 3
9.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások