Már 2 millióan deszkáztak a Session: Skate Simben

2024. július 04.
6.6221
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Session: Skate Sim bejelentette, hogy a 2022 szeptemberi megjelenése óta nemrégiben minden platformon átlépte a 2 milliós játékosszámot, ennek örömére a fejlesztő crea-ture Studios bemutatta az új francia tartalmakat.

A július 18-án érkező új DLC egybeesik a közelgő nyári olimpiai játékokkal, amelyeket a franciaországi Párizsban rendeznek. Ebben felfedezhetjük a főváros ikonikus helyszíneit, beleértve a Trocadéro sétányt és lépcsősorokat, a Place de la République rámpáit, valamint a Szajna partját.

A csapat közzétett egy infografikát is, hogy átlássuk a legnépszerűbb pályákat, a játékosok csúszási szokásat és a cím 2022 szeptemberi megjelenése óta indított játékok számát. 2024. január 10. óta a PlayStation Plus Premium és Extra szolgáltatásaiba is belekerült, a stúdió pedig további új tartalmakkal készül a jövőben.

Már 2 millióan deszkáztak a Session: Skate Simben - 2. képSession: Skate Sim bejelentette, hogy a 2022 szeptemberi megjelenése óta nemrégiben minden platformon átlépte a 2 milliós játékosszámot, ennek örömére a fejlesztő crea-ture Studios bemutatta az új francia tartalmakat.'>
3 hozzászólás

Patrik94

1 hete és 6 napja

Bakker én még ki sem próbáltam...

válasz erre

fighterlaci

1 hete és 6 napja

Nem rossz eredmény.

válasz erre

Ronalddo

1 hete és 6 napja

Rétegjátéktól az igencsak korrekt eredmény!

válasz erre
Session: Skate Sim
15.200 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja