Már 2 millió letöltésnél tart a Silent Hill: The Short Message

2024. február 13.
11.2701
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Konami bejelentette, hogy bődületes sikert aratott a Silent Hill: The Short Message, így jó ötlet volt részükről az első nagyobb projekt előtt ismét megfuttatni egy kicsit a nevet, hiszen ezzel rengeteg újonc is felfedezheti magának a szériát.

Olyannyira jó ötlet volt mindez, hogy a Konami bejelentései szerint a január 31-én megjelent Silent Hill: The Short Message a minap meghaladta a 2 milliós letöltési számot, ami kifejezetten jó eredményt, de szinte biztosak vagyunk benne, hogy lesz ez még ennél sokkal jobb is, hiszen több mint 50 millió PS5-tulajdonos van a világon, és biztosan sokan szeretnék még kipróbálni a későbbiekben ezt az élményt.

Aki nem tudná, a Silent Hill: The Short Message egy új játéktechnológiával készült vadonatúj Silent Hill-élmény, ami nagyszerűen megmutatja, hogy mi vár ránk a sorozattól a jövőben, noha Maya és Anita története nem tudni még, hogy folytatódhat-e a jövőben, vagy őket csak erre a kis kalandra kaptuk meg.
Silent Hill: The Short Message, így jó ötlet volt részükről az első nagyobb projekt előtt ismét megfuttatni egy kicsit a nevet, hiszen ezzel rengeteg újonc is felfedezheti magának a szériát.'>
4 hozzászólás

Tommy

5 hónapja, 2 hete és 6 napja

Na most már én is meglesem.

válasz erre

Ronalddo

5 hónapja, 2 hete és 6 napja

Ingyen ki ne lenne kíváncsi... mosolygó smiley

válasz erre

VaPe

5 hónapja, 3 hete

Az igen, jós okan kíváncsiak rá. ****a kis felmérés ez nekik. mosolygó smiley

válasz erre

Patrik94

5 hónapja, 3 hete

Ingyen az nem is sok amúgy, főleg egy ilyen nagy franchise esetében.

válasz erre
Silent Hill: The Short Message
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profilja