Lezajlott a Nintendo Direct: Újabb Mario játék érkezik az E3-on, Wii U-s Zelda a láthatáron

2013. január 24.
2.7311
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A tegnapi nap során újabb Nintendo Direct konferenciát rendezett a japán játékóriás, amelynek keretein belül számtalan bejelentéssel szolgáltak nekünk, így címszavakban kiderült például, hogy az E3 keretein belül egy újabb 3D-s Mario, valamint egy Mario Kart játékot szeretnének bemutatni nekünk, természetesen kizárólag Wii U-ra.

A cég elmondta továbbá, hogy már fejlesztés alatt áll a sokak által várt Super Smash Bros. Wii U, de gőzerővel fejleszti már a Platinum Games a Bayonetta 2-t is, ami szintén a cég újgenerációs masinájának egyik exkluzív címe lesz.

Lehullt a lepel mindemellett a Virtual Console szolgáltatásról is, ami várhatóan az egyik tavaszi frissítéssel válik elérhetővé a konzolhoz, de megtudtuk, hogy okostelefonokra szánt kiegészítő applikációval gazdagodhat a Miiverse.

A konferencián elhangzottakra alapozva örülhetnek a Zelda rajongói is, kizárólag Wii U-ra ugyanis majd az ősszel jelenhet meg a The Legend of Zelda Wind Waker HD, ami mellett egy új Shin Megami Tensei videojátékot is bejelentettek, méghozzá a Fire Emblem x Shin Megami Tensei címmel.

A rendezvény egyik utolsó momentumaként a Nintendo megerősítette továbbá, hogy a Monolith Soft valóban dolgozik már egy kizárólag Wii U-ra szánt szerepjátékon, de bővebb információkat nem szolgáltattak nekünk ezzel kapcsolatban. Izgalmas évük lesz tehát a Wii U rajongónak!
1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 1 hónapja és 20 napja

Zelda nélkül nincs Nintendo gép! mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja