Lenyűgöző FPS mod készül a The Last of Us Part I-hez

2023. április 14.
5.5171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A VoyagersRevenge nevű felhasználó által a YouTube-on nemrég megosztott videóban először láthattuk a The Last of Us Part I-hez készülő első személyű modot és meglepő módon elég jónak néz ki.

Arról még nincs információ, hogy mikorra készül el a mod és milyen változásokat kíván hozni a játékba, de a gameplay trailert elnézve elég lenyűgözőnek tűnik, hiszen a kamera tökéletesen illeszkedik a karakterek animációihoz. Bármennyire is csiszoltnak és részletesnek tűnik ez az előzetes, a The Last of Us Part I még mindig komoly problémákkal küzd PC-n.

Így a megjelenés óta a Naughty Dog már két javítócsomagot is kiadott, amelyek orvosoltak néhány komolyabb problémát, azonban még mindig van mit tenni, hogy azt az élményt nyújtsák, amit a megjelenés előtti trailerekben ígértek. A készülő első személyű modon kívül valószínűleg még több kreatív tartalomra számíthatunk a későbbiekben.

Ennek oka, hogy a PC-s játékosok egyik legjobban várt játéka volt, amely sokáig PlayStation-exkluzív volt. Fontos lesz az is, hogy a Sony hogyan reagál a PC-s modokra, bár a cég eddig nem nyilatkozott negatívan a Marvel's Spider-Man Remastered és a God of War már létező modjairól sem.

Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

zender

1 éve, 1 hónapja és 6 napja

Nagyon ****a lett!

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 1 hónapja és 6 napja

De kemény! meglepett smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 1 hónapja és 6 napja

Menő!

válasz erre

Patrik94

1 éve, 1 hónapja és 7 napja

Nagyon király!!!! meglepett smiley

válasz erre
The Last of Us Part I (PC)
20.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja