Launch trailert kapott az Arizona Sunshine 2

2023. december 06.
4.8101
Botyi profilja, adatai
Botyi
Az Arizona Sunshine 2, a franchise folytatása már elindult azoknak, akik előrendelték a játék Deluxe Edition kiadását PlayStation VR2 és Steam VR platformon, hivatalosan pedig holnap rajtol PSVR2-n, Meta Questen és minden PC-s VR-on.

Az Arizona Sunshine 2 a kezdetektől fogva VR-ra készült és a fejlesztők szerint a legújabb technológiát használja, hogy új mércét állítson fel a VR-történetmesélés és a kooperatív túlélés terén. A játékban teljesen kézi fegyver újratöltéssel és több mint 40 fegyverrel találkozhatunk és lesz egy új közelharci rendszer, amellyel bármit használhatunk fegyverként.

Lehetőségünk lesz négy játékos Horde módra is és további három pálya is megjelenik ehhez a játékmódhoz. Egyébként teljes cross-platform multiplayer támogatással érkezik, beleértve a kétjátékos kooperatív kampánymódot is. A december 7-i megjelenés alkalmából a Vertigo Games egy vadonatúj trailert adott ki:

Nézd nagyban ezt a videót!Arizona Sunshine 2, a franchise folytatása már elindult azoknak, akik előrendelték a játék Deluxe Edition kiadását PlayStation VR2 és Steam VR platformon, hivatalosan pedig holnap rajtol PSVR2-n, Meta Questen és minden PC-s VR-on.'>
4 hozzászólás

Patrik94

2 hónapja, 3 hete és 1 napja

Kedves, könnyed hanulatú, vidám trailer. ÁLLAT!!!!! röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 3 hete és 1 napja

Annyira beteg, imádom! röhögő smiley

válasz erre

Tommy

2 hónapja, 3 hete és 1 napja

Bájos game. röhögő smiley

válasz erre

zender

2 hónapja, 3 hete és 1 napja

Kellemes látvány, szeretem. röhögő smiley

válasz erre
Arizona Sunshine 2
19.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaiPet profiljaManiac profiljaMonyo profilja