Launch trailerrel hangolódunk a Rise of the Ronin megjelenésére

2024. március 14.
4.7651
Remulto profilja, adatai
Remulto
A március 22-én, kizárólag Playstation 5-re megjelenő Rise of the Ronin címet viselő produktum már itt van a küszöbön és most végre befutott az utolsó kedvcsináló is, amely maximális hypeot generál számunkra és egyben megkönnyíti a várakozást.

A Team Ninja legújabb alkotása egy teljesen nyitott világot kínál számunkra, amelyben szabad akaratunk szerint közelíthetjük majd meg a küldetéseket. A történet szerint a 19. századi Japánban járunk, ahol főhősünk politikai viszályok közepette kell megtalálja a saját útját, miközben rengeteg barátra és ellenségre is szert tesz. Ebben az akció-RPG-ben egyébként egy olyan sokrétű és gyors lefolyású játékmenetben lehet majd részünk, amely által garantáltan odaragadunk majd a televíziónk képernyőjéhez.

A hosszas várakozás ezen "gameszkóra" megérte, hiszen már csak pár napot kell aludnunk, és a kezünkbe hullik majd a Rise of the Ronin, amely rengeteg órára leköt majd minket. A fentebb már említett videós kedvcsinálót pedig lentebb tekinthetitek meg.

Nézd nagyban ezt a videót!Rise of the Ronin címet viselő produktum már itt van a küszöbön és most végre befutott az utolsó kedvcsináló is, amely maximális hypeot generál számunkra és egyben megkönnyíti a várakozást.'>
4 hozzászólás

petrovicsz

2 hónapja, 2 hete és 5 napja

YESSSS, pörög a hype! mosolygó smiley

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 2 hete és 5 napja

Hangulat nagyon adja!

válasz erre

Mordorer

2 hónapja, 2 hete és 5 napja

Ó de király baaaaazd!

válasz erre

Tommy

2 hónapja, 2 hete és 5 napja

De állat baszkiiii!!!!!

válasz erre
Rise of the Ronin
26.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja