Kozmetikai DLC jön a héten a Hogwarts Legacy-hoz

2023. május 04.
23.4941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
Új Hogwarts Legacy kozmetikai DLC érkezik a héten, bár a rajongóknak Twitch-streameket kell nézniük, hogy megkapják a teljes készletet, a közvetítés magyar idő szerint pénteken 18 órakor kezdődik és mindegyik jutalom 30 percnyi megtekintésért jár.

A Hogwarts Legacy játékosai, akik hajlandóak a játék Twitch streamjét nézni, egy egész sor új tárgyat szerezhetnek, közülük az egyik legkülönlegesebb Merlin köpenye, amit csak a játék megjelenése körül lehetett beszerezni. Mivel a készlet hat darabból áll, a rajongóknak három órányi, meghatározott Twitch-streamet kell nézniük ahhoz, hogy átvehessék a nyereményüket.

Ez az új stream egybeesik a Hogwarts Legacy PS4 és Xbox One konzolokon való megjelenésével, valamint arra biztatnak: akkor is megkaphatóak a tárgyak, ha valaki még nem rendelkezik a játékkal, így akik azt tervezik, hogy a nyáron Switchen játszanak vele, érdemes lehet bekapcsolódniuk. Előbbi platformokon holnap, vagyis május 5-én jön ki a cím, utóbbira pedig július 25-én.

Hogwarts Legacy kozmetikai DLC érkezik a héten, bár a rajongóknak Twitch-streameket kell nézniük, hogy megkapják a teljes készletet, a közvetítés magyar idő szerint pénteken 18 órakor kezdődik és mindegyik jutalom 30 percnyi megtekintésért jár.'>
2 hozzászólás

fighterlaci

1 éve, 1 hónapja és 2 napja

Mekkora genyák. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 1 hónapja és 2 napja

Jah azt hittem, szebbé akarják tenni a grafikát. Meg is lepődtem mert így is szép.

válasz erre
Hogwarts Legacy
22.300 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja