Közel negyven órás lesz a Starfield főtörténete - de más is kiderült

2022. június 15.
33.0411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gladosfreeman profilja, adatai
Gladosfreeman
Nemrég derült ki, hogy az új Bethesda RPG-ben a klasszikus párbeszéd rendszer köszön vissza a néma főhőssel és a belső nézettel, azonban ez nem minden, a vállalat ugyanis jó pár dolgot elárult a jövő év egyik legjobban várt játékával kapcsolatban.

Így kiderült, hogy a Starfieldben csak a gerinc történet hossza harminc - negyven óra hosszú lesz, így aki csak a történeten akar átszaladni, az is garantáltan el lesz vele egy ideig. Ez körülbelül 20%-kal hosszabb, mint a Skyrim, vagy a Fallout 4 főszála, állítja Todd Howard.

Kiderültek egyéb információk is, többek között az, hogy ehhez a játékhoz készítette el a fejlesztőcsapat pályafutásuk során a legtöbb kézzel készített assetet, bár ennek ellenére természetesen támaszkodtak a procedurálisan generálódáshoz, így tudunk több mint ezer bolygóra eljutni.

Nem mellesleg egy igen érdekes dologra is fény derült, miszerint az űrrepülés során nem lehet konkrétan a bolygóba belerepülni, mint akár a No Man Sky-ban, hanem előre rögzített pontokon tudunk fel is leszállni, így kellően elkülönül az űr és a szárazföldi részek is.
3 hozzászólás

petrovicsz

2 éve, 1 napja

Nagyon jól hangzik, remélem nem kell majd csalódni benne, mert eléggé várom.

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 1 napja

Végre valami normálisabb játékidő...

válasz erre

Mordorer

2 éve, 1 napja

Azért az már komoly hossz!

válasz erre
Starfield
26.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja