Közel a befejezéshez a Lies of P fejlesztése

2022. november 21.
28.4791
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Lies of P rendezője, Choi Ji-Won a közelmúltban megtartott koreai G-Star 2022 játékkongresszuson vett részt, amin többek között a 4Gamer-nek beszélt arról, hol is tart most a Dark Souls-szerű Lies of P játék fejlesztése.

Mint kiderült, a munkák nagy része véget ért, jelenleg csiszolják a beállításokat és tökéletesítenek: hibákat javítanak és az utolsó simításokat hajtják végre. Konkrét megjelenési dátumot nem mondott, de a Pinocchio ihlette játékot vélhetően 2023-ban már élesben kipróbálhatjuk.

A Lies of P pozitív meglepetést okozott a nyugati játékos közönségnek, miután az alábbi videó elkezdett terjedni az Interneten és a felhasználók megismerték az alapötletét. A szerepjáték a Pinocchio történetén alapul, de annak sokkal sötétebb változatával találkozhatunk.

Ji-Won elmondta azt is, a játéknak három különböző befejezése lesz, valamint beszélt arról is, hogy szándékosan nem készítenek multiplayer módot, hiszen az egyjátékos dizánjra akarnak koncentrálni.

Lies of P rendezője, Choi Ji-Won a közelmúltban megtartott koreai G-Star 2022 játékkongresszuson vett részt, amin többek között a 4Gamer-nek beszélt arról, hol is tart most a Dark Souls-szerű Lies of P játék fejlesztése.'>
4 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 5 hónapja és 16 napja

Iszonyat hangulatos, de a totyogós ellenfelek már most kikészítenek. röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 5 hónapja és 17 napja

Elég kemény változata a Pinokkiónak. röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 5 hónapja és 17 napja

Iszonyat igényesnek ígérkezik, várom!

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 5 hónapja és 17 napja

Nagyszerű hír, nálam igen várós!

válasz erre
Lies of P
22.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja