Konzolokra is megérkezik a Sephonie című szürreális retro platformer

2023. július 14.
4.8541
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Ratalaika Games és az Analgesic Productions közösen bejelentette, hogy július 21-én PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox Onera, Xbox Series X/S-re és Switch-re is kiadják a Sephonie című, eddig csak PC-n elérhető játékot.

A közleményük szerint a Sephonie olyan felhasználókat is magával ragad, akik egyébként nem a 3D platformereket preferálják, hiszen egyedi pályái és szürreális, összetett története egyedülálló és páratlan játékélményt nyújt. Három kelet-ázsiai tudós, Amy, Ing-wen és Riyou közü választhatunk, mindegyikük egyedi személyiséggel, történettel és kulturális utalással bír.

Ezeket megismerhetjük, miközben gyors, a gravitációt meghazudtoló mozdulatokkal átvezetjük őket a trükkös barlangokon. A felfedezések között több mint 30 csodás lénnyel találkozhatunk és megtapasztalhatjuk az ún. Mindshares elemeket, ez a funkció egészen izgalmasnak hangzik.

Ez azt jelenti, hogy ahogy haladunk előre, a szintek szürreálisan kezdenek átváltozni az életük helyszíneivé, mint például egy tokiói városkép, japán bevásárlóközpontok, így megismerjük a főszereplők életét. A játék tökéletes speedrunninghoz is, összesen nyolc fő helyszínt járhatunk be és teljes 3D jellemzi.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

VaPe

5 hónapja, 3 napja

Imádom ezt a hangulatot, de a grafika nekem már nem adja. 2023 van, vagy legyen valami tényleg retró, vagy legyen modern. De ez kinézetre inkább béna. Pedig a stílus nagyon bejön.

válasz erre

Patrik94

5 hónapja, 3 napja

Mobilra sokkal jobb lenne.

válasz erre

fighterlaci

5 hónapja, 4 napja

Ez annyira beteg hogy már jó!

válasz erre
Sephonie
7.200 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt