Kockázatos kockázni a frissen megjelent Tamarak Trail-ben

2024. március 02.
4.7491
Remulto profilja, adatai
Remulto
A Yarrow Games fejlesztésében és a VersusEvil, valamint a TinyBuild cégek kiadásában megjelent a Tamarak Trail címet viselő produktum, mely körökre osztott játékmenettel, a roguelike műfajban képviselve próbálja meg elvarázsolni a stílusjegyek fanatikusait.

Az alkotás friss és ropogós megérkezése a digitális boltok polcaira egy videós előzetessel is kecsegtet, amelyben maguk a készítők ejtenek pár szót arról, hogy milyen lehetőségekre nyílik sor, ha belevetjük magunkat a kalandba.

A játék során három kaszt közül választhatunk majd, ezek név szerint a detektív, a mágus és a vadász. Mindegyik választható karakter más és más képességek birtokában vihet minket sikerre, de érdemes lesz vigyázni, hiszen az erősségeik mellett minden szereplő rendelkezik majd természetesen gyengeségekkel is. A körökre osztott játékmenetet megspékelve kapunk egy kockadobás opciót is, ezen felül egy kártyapakli szerkesztést is, ezekre alapozhatjuk támadásainkat az összecsapásaink során.

Ha ez nem lenne elég, a Yarrow Games brigádja arról is nyilatkozott, hogy különböző módon befolyásolhatjuk az ellenfeleink tulajdonságait, így példának okáért egy megfelelő kockadobással védtelenné válhat az általunk kiválasztott nemezisünk, így több sebzést vihetünk be a számára. A Tamarak Trail minden platformon, így PC-n, Playstation 4-en, Playstation 5-ön, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en és Nintendo Switchen is elérhető.

Nézd nagyban ezt a videót!Tamarak Trail címet viselő produktum, mely körökre osztott játékmenettel, a roguelike műfajban képviselve próbálja meg elvarázsolni a stílusjegyek fanatikusait.'>
3 hozzászólás

muki

1 hónapja, 2 hete és 1 napja

Az ilyen paklis meg kockás játékoktól a hideg futkos a hátamon...

válasz erre

Patrik94

1 hónapja, 2 hete és 1 napja

Baromi messze áll tőlem ez... szomorú smiley Frankón gagyi.

válasz erre

fighterlaci

1 hónapja, 2 hete és 2 napja

Érdekes stílusmix, meg kell hagyni.

válasz erre
Tamarak Trail
5.245 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja