Kiszivárgott gameplay felvételen láthatjuk a Skull & Bones-t

2022. április 29.
38.6551
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Ubisoft Skull & Bones című kalózos játékának játékmenete kiszivárgott az internetre, és több mechanikába is bepillantást enged, többek között a tengeri harcokba és a gyalogos felfedezésbe.
 

Nem világos, hogy a játék melyik verziójából származik ez a "technikai teszt build", mivel a Skull & Bones egy jelentős rebootot kapott, mielőtt 2021 júliusában alfa fázisba került. A Ubisoft azonban a múlt hónapban meghívott néhány játékost egy korai verzió tesztelésére, ami azt jelenti, hogy ez a kiszivárgott játékmenet, amelyet Wesam_L osztott meg a reddit-en, akár ebből az Insider programból is származhat.

A játék ezen verziójában a Skull & Bones játékmenet egy hub terület körül forog - hasonlóan a Destiny 2-ből ismert The Towerhez -, amelyet a játékosok felkeresnek, hogy tárgyakat készítsenek, boltokat látogassanak, küldetéseket teljesítsenek, és így tovább. A Sainte-Anne nevű hub "a kalózok tevékenységének központja", így a játékosok itt szocializálódhatnak (az emotikonok segítségével) és szervezhetik meg a legfeljebb háromfős csapataikat.

A játékosok ezután elindulnak a világba, hogy küldetéseket teljesítsenek a korábban bemutatottakhoz hasonló játékmeneten keresztül: tengeri csaták, amelyek valamivel összetettebbnek tűnnek, mint az Assassin's Creedben látottak.

3 hozzászólás

Mordorer

5 hónapja, 2 hete és 2 napja

"This video has been disabled due to a claim of copyright infringement."

Hát ezt gyorsan lelőtték.

válasz erre

Patrik94

5 hónapja, 2 hete és 2 napja

Elég dög bakker!

válasz erre

Gólem

5 hónapja, 2 hete és 2 napja

Nekem nagyon bejön!

válasz erre
Skull & Bones
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja