Kiszivárgott a Tekken 8 első három DLC karaktere

2024. február 12.
6.9581
Maniac profilja, adatai
Maniac
Alig pár hete jelent meg PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re a Tekken 8, azonban ahogyan az lenni szokott, máris pletykálják az első DLC karaktereket, ami nem is annyira pletyka, mint inkább egy igencsak masszív szivárgás lett a sorban.

Az információ egy Shootmans-nevű X-felhasználótól származik, aki egy csalómotor segítségével alaposabban is belenézett a játék adataiba, és ezekből tisztán kivehető, hogy összesen három karakter is fejlesztés alatt áll a Tekken 8-hoz, köztük pedig az első rögtön Lidia lehet, aki a Tekken 7-ben debütált - egyébként szintén DLC karakterként.

A második érkező bunyós Fahkumram lesz, aki szintén DLC harcos volt a Tekken 7-hez - egyébként a thai hadsereg egyik harcosa -, míg a harmadik érkezőként Marduk várható, aki egykoron a Tekken 4-ben mutatkozott be a sorozat rajongóinak. Megjelenési dátumról és egyebekről még nincs hír, de hamarosan talán mindent hivatalosítanak!
Tekken 8, azonban ahogyan az lenni szokott, máris pletykálják az első DLC karaktereket, ami nem is annyira pletyka, mint inkább egy igencsak masszív szivárgás lett a sorban.'>
1 hozzászólás

Tommy

1 hete és 3 napja

Csalómotor. meglepett smiley Mik vannak.

válasz erre
Tekken 8
26.800 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja