Kiszárogtak a Call of Duty Black Ops Gulf War kampányának részletei

2024. február 05.
11.3311
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Treyarch következő Call of Duty-címének egyjátékos kampányáról, - amely a pletykák szerint a Black Ops Gulf War alcímet viseli majd, - kiderültek az első részletek és úgy tűnik, átveszi a Modern Warfare 3 nyílt világú küldetéseit.

Az Insider Gaming arról számolt be ma a fejlesztést ismerő forrásokra hivatkozva, hogy a 2024-es Call of Duty egy nyílt világú egyjátékos kampányt tartalmaz majd. Állítólag a sztorimódért a Raven Software felel, míg a többjátékos funkciókért a Treyarch.

Bár az Öbölháborút bemutató játék a cikk szerint folytatja a nyílt világú sztoriküldetéseket, az Insider Gaming forrásai szerint a kampányt ezúttal az alapoktól kezdve építették fel a tartalom újrahasznosítása helyett. Az egyjátékos élményét úgy írták körül, mint ami közelebb áll a Far Cry-hoz, a Modern Warfare 3 helyett.

Gyors utazási rendszer is elérhető lesz a visszatérő Black Ops karakterekkel, például Adlerrel együtt. A 2024-es játék sztorikampányának hossza egyelőre nem ismert, a 2025-ös, Saturn kódnevű CoD a tervek alapján, - ugyanezen forrás szerint, - egy nyílt világú kampányt is tartalmaz majd.
2 hozzászólás

Patrik94

2 hónapja, 2 hete és 1 napja

Nyílt világú kampány mondjuk nem lenne rossz.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 2 hete és 2 napja

Nem hangzik olyan ****ul.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profilja