Kilencmilliárdan haltak meg az Elden Ringben a megjelenése óta

2023. március 21.
32.5101
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Bandai Namco megosztott néhány érdekes statisztikát, amelyből kiderül, hányszor haltak meg játékosok az Elden Ringben a játék megjelenése óta minden platformon, az infografika a leghalálosabb főellenségeket, a halál okait és a legnépszerűbb varázsigéket is bemutatja.

A 2022 februárjában történt megjelenése óta az Elden Ring meghódította a játékvilágot és több mint 20 millió példányban kelt el. A statisztikák szerint több mint 329 millió játékos halt meg, miközben Malenia, Blade of Miquella legyőzésével próbálkozott, így ő lett a legveszélyesebb ellenség.

Az ő számát követi Margit the Fell Omen, aki több mint 281 millió játékossal végzett, a listán ezután Limgrave Tree Sentinel, Radagon of the Golden Orger és Starscourge Radahn következik. Ezek a számok hatalmasak, de a több mint kilencmilliárd játékos halálának csak 69 százalékát teszik ki, 15 százalék skarlát, őrület miatt halt meg, 14 százalékuk pedig egész egyszerűen lezuhant.

Kiderült az is, a Rock Sling volt a legtöbb játékos számára a legmegfelelőbb varázslat, a varázsigéknél a Blessing of the Erdtree viszi a koronát. Az új DLC bejelentése óta egyre többen térnek vissza Elden Ring szétszabdalt földjeire, így nem kétséges, hogy az áldozatok száma tovább fog növekedni.
Elden Ringben a játék megjelenése óta minden platformon, az infografika a leghalálosabb főellenségeket, a halál okait és a legnépszerűbb varázsigéket is bemutatja.'>
3 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 1 hónapja és 8 napja

A sok bal****. röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 1 hónapja és 8 napja

Uhhh az még gombócból is sok! mosolygó smiley

válasz erre

VaPe

1 éve, 1 hónapja és 8 napja

Az durva, darálnak a népek! röhögő smiley

válasz erre
Elden Ring
20.540 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaKisember001 profilja