Kijött az első DLC a Wo Long: Fallen Dynasty-hez

2023. június 30.
4.8801
Botyi profilja, adatai
Botyi
A KOEI TECMO Europe és a Team NINJA bejelentette a Wo Long: Fallen Dynasty első DLC-jének megjelenését, emellett már elérhető egy ingyenes frissítés is, amely a Naraka: Bladepointtal közös páncélokat tartalmaz.

Az új Battle of Zhongyuan című történetfejezet Cao Cao Cao seregét követi a Dong Zhuo elleni koalíció összeomlása után és új szinteket hoz magával, a Mt. Nishant és Yuan Cityt. A DLC-ben új tábornokok, mint Dian Wei, új démonok, köztük Bingcan és Huodou, az új isteni szörny Feilian, az új fegyvertípus "cestus", valamint egy megnövelt nehézségi szint is található.

Az új tartalmak megünneplésére akciót hirdettek minden digitális áruházban, méghozzá 25 százalékkel olcsóbban szerezhetjük be a márciusban megjelent démonoktól hemzsegő, sötét fantasy akció-RPG-t. Aki pedig az EDWIN márkájú Wo Longos ruhákból vásárol, az kap egy kódot, amivel feloldhat egy exkluzív páncélzatot.

Nézd nagyban ezt a videót!Wo Long: Fallen Dynasty első DLC-jének megjelenését, emellett már elérhető egy ingyenes frissítés is, amely a Naraka: Bladepointtal közös páncélokat tartalmaz.'>
1 hozzászólás

muki

8 hónapja, 3 hete és 3 napja

Egész komoly update!

válasz erre
Wo Long: Fallen Dynasty
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja