Kijött a Hogwarts Legacy nagy nyári frissítése

2024. június 07.
4.9021
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Warner Bros Games bejelentette, hogy a Hogwarts Legacy 2024-es nyári frissítése hivatalosan is elérhető vált minden platformra, az alapjáték tulajdonosai új fotó módra, javításokra és exkluzív tartalmakra számíthatnak.

A Haunted Hogsmeade Shop Quest eddig kizárólag PlayStation-exkluzív küldetés volt, most már mindenki kipróbálhatja. A korábban szintén exkluzív Onyx Hippogriff és Felix Felicis bájital recept is mindenkié lett, ahogyan a vadonatúj Azkaban Coat, Azkaban Prisoner's Outfit, The Glasses That Lived és a Lavender Borealis Broom is.

Az új fotó módban megörökíthetjük legemlékezetesebb pillanatainkat különböző beállításokkal, sőt még az évszak és a napszak is választható. Továbbá még az NPC karaktereket is eltávolíthatjuk a képekről, valamint személyre szabhatjuk ezeket a képernyőfotókat a házak és karakterek alapján készült keretekkel, címerekkel és filterekkel.

Nézd nagyban ezt a videót!Hogwarts Legacy 2024-es nyári frissítése hivatalosan is elérhető vált minden platformra, az alapjáték tulajdonosai új fotó módra, javításokra és exkluzív tartalmakra számíthatnak.'>
4 hozzászólás

petrovicsz

1 hónapja, 1 hete és 2 napja

Baromi élménydús ez a játék még mindig.

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 1 hete és 2 napja

Imádom a hangulatát!

válasz erre

muki

1 hónapja, 1 hete és 2 napja

Nem rossz! Vis****ángatják az embert. mosolygó smiley

válasz erre

VaPe

1 hónapja, 1 hete és 3 napja

Mi értelme ezeknek az exkluzívoknak amúgy ha aztán úgyis elérhető lesz...

válasz erre
Hogwarts Legacy
22.300 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja