Kiderült, mikor jön konzolokra a Jagged Alliance 3

2023. szeptember 19.
14.4301
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Jagged Alliance 3 két hónappal ezelőtt jelent meg PC-n, a harcmezőt azóta megtöltötték a játékosok, a fejlesztő Haemimont Games fogadta a visszajelzéseket, így most bemutatták a javításokat és a konzolosoknak is jó híreket hoztak.

Egy rakás frissítést ígértek, amelyek a következő hónapokban érkeznek ingyen: a harcok minőségét javító funkciók, új lehetőségek a moddingra, néhány új kihívás és a régebbi játékból megismert Bobby Ray's Guns and Things online bolt megjelenése. Ezek PC-re, PlayStationre és Xboxra is érkeznek majd, hiszen lassan a konzolos játékosok is készülhetnek.

A Jagged Alliance 3 elérhető lesz PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, valamint Xbox Onera és Xbox Series S/X-re is, a többjátékos funkció pedig cross-gen lesz. Vagyis a PlayStation 4 játékosok összeállhatnak PlayStation 5-ös társaikkal, az Xbox One felhasználók pedig az Xbox Series S/X-en játszókkal, méghozzá november 16-tól, amikor a boltok polcaira kerül.
Jagged Alliance 3 két hónappal ezelőtt jelent meg PC-n, a harcmezőt azóta megtöltötték a játékosok, a fejlesztő Haemimont Games fogadta a visszajelzéseket, így most bemutatták a javításokat és a konzolosoknak is jó híreket hoztak.'>
2 hozzászólás

Patrik94

8 hónapja, 3 hete és 6 napja

Má PC-n megvót! mosolygó smiley

válasz erre

fighterlaci

8 hónapja, 3 hete és 6 napja

Az nem is olyan vészes, kb négy hónap.

válasz erre
Jagged Alliance 3
16.600 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profiljaBotyi profilja